Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 7 de novembre del 2018

UOB reclama a Educació que doni suport als docents perseguits per l'extrema dreta


Circular 116/2018
COMUNICAT DE PREMSA

Unió Obrera Balear, Sectorial d'Ensenyament, ha reclamat a la Conselleria d'Educació que doni suport públicament als centres i docents denunciats a fiscalia de menors pel partit d'extrema dreta Actúa-Vox. L'ha instat també a informar si Inspecció Educativa ha obert algun expedient en relació a aquest assumpte, atès que ja hi han intervingut diversos inspectors, i en tot cas que expliqui amb base a què s'han produït les intervencions.

Des d'UOB exigim al conseller March que actuï amb rapidesa i transparència i no cometi el mateix error que en el cas de l'escola de Son Roca, on la tardança en defensar públicament la tasca dels mestres va donar lloc a l'aparició d'especulacions, falsedats i calúmnies que van acabar afectant els treballadors.

Celebram que la Conselleria hagi posat en marxa el protocol d'assistència jurídica per als docents arran de la nostra petició, però val més prevenir que curar i exigim una resposta contundent d'Educació abans que les acusacions sense cap fonament de la ultradreta agafin volada.