Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimecres, 13 de febrer del 2019

UOB du al Consell Escolar de Mallorca el rebuig a l'amenaça de PP i Vox de tornar les competències educatives a Madrid



Al plenari del Consell Escolar de Mallorca que va tenir lloc ahir dimarts a la sala de plens del Consell Insular, des d'UOB vam proposar una moció de rebuig a les intencions de PP i Vox de liquidar les competències educatives autonòmiques i retornar-les a Madrid. La proposta es va recollir dins el torn obert de paraules i es va acordar incorporar-la a l'ordre del dia del proper plenari.

Recordam que des d'UOB també hem traslladat aquesta iniciativa al Consell Escolar de les Illes Balears i les Juntes de Personal Docent no Universitari, i hem instat la Conselleria a pronunciar-se en el mateix sentit.

Durant la sessió es va constituir el nou Plenari, que elegirà la Presidència per votació i comptarà amb una comissió supramunicipal. Es va aprovar la Memòria de 2018, es van presentar el Pla de treball 2019 i el Document marc de la Comissió Tècnica 0-3, van prendre possessió els nous consellers, es va ratificar la selecció del nou grup "n" d'organitzacions i entitats de l'etapa 0-3, es van elegir els membres de la permanent i es van nomenar els càrrecs de la Junta electoral que dirigirà l'elecció de la nova Presidència i Vicepresidència del CEM.