Retem comptes

Cerca en aquest blog

dimarts, 3 de novembre del 2020

UOB es reuneix amb els partits polítics per desbloquejar el cobrament de l'estiu per part dels interins



Circular 217/2020

UOB insisteix en la reivindicació del cobrament de l'estiu i l'extensió del contracte fins a 31 d'agost per als interins amb més de cinc mesos i mig treballats. Per això ha mantingut reunions amb els següents partits polítics: PSIB-PSOE, Podemos, Més per Mallorca, Més per Menorca i El Pi. Recordam que el fet que actualment els interins que a dia 1 de juny hagin treballat més de cinc mesos i mig siguin cessats a dia 30 de juny es deu a una retallada introduïda per la porta de darrere a la Llei 6/2018. Ho recordam AQUÍ

La resposta dels diferents partits ha estat positiva i alguns d'aquests ja han començat a fer passes per aconseguir el canvi legislatiu per mirar de revertir aquesta regressió contractual. 

Des d'El Pi han demanat directament a la presidenta de la Comunitat Autònoma en el ple del Parlament d'avui per aquesta situació. Francina Armengol, fent ús de sofismes ha contestat que la indemnització que ara perceben els interins equival a la recuperació del dret a l'extensió del contracte fins a dia 31 d'agost. Fet que és completament fals perquè amb la indemnització els interins no puntuen ni cotitzen durant els mesos de juliol i agost. Mirau el vídeo i jutjau vosaltres mateixos!