Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 22 de maig del 2017

UOB dóna suport als pares que es neguen que els seus fills facin les revàlides


Unió Obrera Balear comparteix el rebuig de Fapa a les revàlides de 6è de primària i 4t d'ESO i dóna suport als pares que no volen que els fills les facin.

Des d'UOB volem recordar que la vaga de 19 de maig de 2015 contra les proves LOMCE, que volia imposar aleshores el Govern Bauzá, va aconseguir paralitzar els centres i impedir dur-les a terme.

L'any següent, la mobilització de la comunitat educativa i el boicot de l'Assemblea de Docents va obligar la Conselleria de Martí March el maig de 2016 a fer anques enrere amb les proves LOMCE de 3r i 6è de Primària.

I finalment, les mobilitzacions de principi de curs han aconseguit que el PP deixi sense valor acadèmic les revàlides d'ESO i Batxillerat. Tot i així ens trobam que la Conselleria del PSOE pretén aplicar un cop més la LOMCE, sense tenir en compte el parer dels docents i la comunitat educativa, a remolc d'un ministeri inoperant i nefast que no ha tret les instruccions fins fa poc i carregant de feina inútil els centres educatius, en lloc d'encarar els problemes més greus: manca de pressupost, de centres escolars, de docents, etc.

A UOB érem, som i serem al costat de les entitats que rebutgin les revàlides, que exigim siguin retirades.